Asociația True Health

Salutare!Noi suntem True Health, un ONG înființat din dorința de a promovarea sănătatea și bunăstarea în comunitate.Credem că sănătatea este mult mai mult decât absența bolilor - ea include și aspecte precum buna dispoziție, conexiunile sociale și capacitatea de a duce o viață împlinită.Astfel, ne-am propus să promovăm o definiție largă a sănătății și să creăm proiecte și programe care să ajute oamenii să se bucure de o viață sănătoasă și plină de satisfacții. De la îmbătrânirea activă și incluziunea socială, până la educație, sustenabilitate și sănătatea tinerilor, suntem aici să ajutăm comunitatea să devină mai sănătoasă și mai fericită.Dacă ești interesat să ne ajuți sau să te implici în proiectele noastre, te încurajăm să ne contactezi și să ne împărtășești ideile și sugestiile tale. Împreună, putem face o diferență reală în viețile oamenilor și în comunitatea noastră!

Website:
www.wearetruehealth.org

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular