Asociatia Go Romania

Visăm🌱 să găsim cele mai bune căi prin care să aducem tinerii mai aproape de natură și să trezim interesul față de beneficiile cooperării și solidarității.📣 să devenim mai conștienți despre problemele societăților noastre bazate pe consum ce exploatează nesustenabil resursele umane, non-umane și de mediu🌍Vrem👨‍🌾 să contribuim la îmbunătățirea calității vieții și a condițiilor de viață ale tuturor📜 să implementăm acțiuni și parteneriate durabile și să cooperăm cu partenerii noștri, atât la nivel local, cât și internațional prin intermediul certificării de calitate obținută în cadrul Corpului european de solidaritate🤝Putem✊ să milităm pentru mediu și atingerea obiectivelor de dezvoltare durabilă și reziliență climatică✨Organizația noastră este apolitică, non-guvernamentală si non-profit si își dorește să sprijine comunitățile locale și tinerii - prin activități de educație non-formală și participativă atât online cât și în natură - să se implice și să își ceară dreptul la un viitor mai bun.

Website:
goromania.info

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Din anul 2022 formularele 230 pot fi depuse online. Dacă vrei să printezi formularul și să îl semnezi, atunci apasă mai jos butonul Descarcă formular și urmează instrucțiunile. Dacă vrei să semnezi și să depui formularul online atunci apasă mai jos Semnează formular și urmează instrucțiunile.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular