Fundaţia The Duke of Edinburgh's International Award Romania

The Duke of Edinburgh’s International Award este cel mai complet program de dezvoltare personală la nivel mondial, prezent în peste 130 de ţări şi teritorii. Până în acest moment, peste 8 milioane de tineri din întreaga lume au început călătoria spre un viitor mai bun prin programul Award.Programul Award se adresează tinerilor cu vârsta cuprinsă între 14 şi 24 de ani. Este voluntar, noncompetitiv, distractiv, echilibrat şi presupune implicare pe o anumită perioadă de timp. Acesta încurajează tinerii să îşi construiască propriul program prin activităţile alese, să îşi stabilească obiective personale dar mai ales să se provoace pe ei înşişi pentru a-şi atinge obiectivele stabilite.Începând cu 2013 în România programul este derulat de diferite organizaţii , instituţii de stat sau private şi organizaţii non-profit, dar păstrează reputaţia unică şi valoroasă pe care o are în faţa angajatorilor şi persoanelor importante din comunitate, cu peste 10.000 de tineri și 2.000 de cadre didactice și lucrători de tineret implicați.

Website:
www.dofe.ro

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Din anul 2022 formularele 230 pot fi depuse online. Dacă vrei să printezi formularul și să îl semnezi, atunci apasă mai jos butonul Descarcă formular și urmează instrucțiunile. Dacă vrei să semnezi și să depui formularul online atunci apasă mai jos Semnează formular și urmează instrucțiunile.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular