Asociatia SAMAS

Nu te costă nimic să faci bine: redirecționează 3,5%!Durează 3,5 minute să redirecționezi 3,5% din impozitul tău pe venit. Un simplu gest, prin care îi oferi unei mame șansa de a avea un copil sănătos.În România, 40% dintre viitoarele mame ajung pentru prima oară la medic chiar înainte de a naște! Un bebeluș mai mic de un an moare la fiecare 8 ore. 41,7% dintre copii se nasc și trăiesc în sărăcie. 1 din 10 mame este minoră. Iar obezitatea reprezintă problema de sănătate numărul 1 la copii.Cele mai multe dintre aceste probleme pot fi prevenite și rezolvate prin educație.Completează formularul de mai jos cu datele tale și semnează-l până pe 25 mai.Noi vom genera apoi Declarația 230 și o vom trimite la ANAF pentru ca 3,5% din impozitul tău pe venit să fie redirecționat automat programele Asociației SAMAS, care previn mortalitatea și obezitatea infantilă și vin în sprijinul părinților vulnerabili.Nu te gândi că suma redirecționată din impozitul tău este prea mică pentru a face vreo diferență. Valoarea medie a unui formular 230 este de 80 de lei. Asta poate însemna o oră de consiliere specializată pentru o gravidă sau o tânără mamă vulnerabilă, oferită de un cadru medical bine instruit și empatic.Nu te costă nimic să faci bine. Cel mult, 3,5 minute din timpul tău!Îți mulțumim!REZULTATELE NOASTRE2021 de familii sprijinite prin programul Cutia bebelușului, menit să reducă mortalitatea infantilă și să-i ajute pe părinții vulnerabili.2459 de specialiști formați din rândul moașelor, medicilor, asistenților medicali și comunitari, care oferă informații despre nutriția și îngrijirea corectă a bebelușilor viitorilor părinți și părinților începători din întreaga țară.37929 de părinți (dintre care 18840 aflați în situații dificile de viață) au beneficiat de cursurile și informațiile furnizate de SAMAS din 2013 până în prezent.776 cadre medicale și didactice formate în nutriția sănătoasă a preșcolarului, în programul Sănătos de mic, menit să combată obezitatea infantilă. 280912 părinți și 56850 copii implicați în program.Vezi mai multe despre ce facem pe www.asociatiasamas.ro, cutiabebelusului.ro, sanatosdemic.ro

Website:
www.programsamas.ro

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Din anul 2022 formularele 230 pot fi depuse online. Dacă vrei să printezi formularul și să îl semnezi, atunci apasă mai jos butonul Descarcă formular și urmează instrucțiunile. Dacă vrei să semnezi și să depui formularul online atunci apasă mai jos Semnează formular și urmează instrucțiunile.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular