Asociația Păstrează Speranța

Începând din anul 2017, APS se dedică îmbunătățirii calității vieții persoanelor cu nevoi speciale. Acţiunile întreprinse se concentrează pe recuperarea și reabilitarea copiilor și tinerilor cu dizabilități motorii, neuromotorii și alte deficiențe asociate acestor condiții. APS își propune, de asemenea, să furnizeze informații, consiliere și îndrumare familiilor pentru integrarea tinerilor cu nevoi speciale în societate. De asemenea, asociaţia este activă în apărarea drepturilor civile, sprijinul social și demnitatea persoanelor cu nevoi speciale.Încă de la înființarea sa, Centrul Medical CarollMed a fost un susținător mândru al inițiativelor caritabile ale Asociaţiei Păstrează Speranţa și al campaniilor de donații pentru persoanele cu dizabilităţi şi nu numai!Vă invităm să urmăriţi activitatea asociaţiei şi să vă implicaţi şi voi în acţiunile noastre:https://www.facebook.com/APSPERANTAMedicină cu mintea şi sufletul!

Website:
www.facebook.com

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Din anul 2022 formularele 230 pot fi depuse online. Dacă vrei să printezi formularul și să îl semnezi, atunci apasă mai jos butonul Descarcă formular și urmează instrucțiunile. Dacă vrei să semnezi și să depui formularul online atunci apasă mai jos Semnează formular și urmează instrucțiunile.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular