asociatia cetateni implicati

Asociatia isi propune ca scop urmatoarele:- Dezvoltarea durabila si armonioasa a localitatilor din Romania- Pastrarea patrimoniului architectural-urbanistic si istoric al localitatilor din Romania- Protectia parcurilor si asigurarea unui mediu inconjurator sanatos in localitatile din Romania- Imbunatatirea cadrului legislativ si a practicii in domeniile arhitecturii si urbanismului, al protectiei monumentelor si al protectiei mediului inconjurator, in acord cu normele europene- Imbunatatirea participarii cetatenilor si a asociatiilor profesionale ale societatii civile in procesul de luare a deciziilor de interes public si comunitar- Cultivarea si respectarea transparentei in deciziile autoritatilor centrale si locale- intarirea controlului civic asupra administratiei locale.- Să îmbunătățească accesul la informare și facilitarea valorificării acestor informații, în exercitarea dreptului la învățământ al tuturor persoanelor;
Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular