Asociația Mișcare de Tabără Yuppi

Suntem prima tabără din România care utilizează metoda revoluţionară numită terapie prin experienţă. Taberele Yuppi oferă terapie prin experienţă copiilor cu diabet, boli oncologice sau boli autoimune.
Până acum, în tabere au participat peste 700 de copii. În 2018, am găzduit 153 copii proveniţi din 21 judeţe. Organizarea taberelor se face în funcţie de boală, respectiv în funcţie de vârsta participanţilor: tabără pentru copii (7-12 ani), respectiv pentru adolescenţi (13-17ani). Îa tabăra adresată familiilor cu un copil cu boală oncologică (0-9), organizată pentru prima dată în 2017, au participat 9 familii – în total 33 de persoane - atât copiii bolnavi, cât și părinții lor, precum și surorile și frații sănătoși.

Ne poți ajuta să aducem mai mulți copii în tabere și să le oferim tuturor participanților experiențe terapeutice de cea mai bună calitate.
Îți mulțumim în avans pentru efortul tău, fiecare formular completat și depus ne ajută să primim tot mai mulți copii în taberele noastre terapeutice!

Website:
www.yuppicamp.ro

Redirecționează în 3 pași simpli

1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Tip de venit

Pentru ce tip de venit vrei să redirecționezi către acest ONG?

Notă! Toate datele de pe această pagină sunt transmise folosind o conexiune sigură. Singurele date salvate sunt: numele, prenumele, orasul, judetul, email/telefon.

Poți citi mai multe despre Drepturile tale cu privire la protectia datelor.
  • Ce reprezintă formularul de 2%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 2% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 2%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular