Asociația Youth Can Do It

Asociaţia Youth Can Do It realizează din anul 2008 acţiuni civice, antiviolenţă, antidrog, sportive şi distractive cu şi pentru tineri, la nivel local, naţional şi internaţional, având ca scop susţinerea dezvoltării personale şi profesionale a cetăţenilor. În prezent suntem activi prin echipele Night Music şi Dance Generation România din Suceava, Galaţi şi Timișoara. Între 2008-2022 am organizat peste 100 de acţiuni cu finanţare proprie, co-finanţare și sponsorizări: concursuri naţionale de DJ/dans cu juriu internaţional, schimburi de experienţă, training-uri despre arta de a fi DJ, producţie muzicală şi electro-dance, promovarea tinerilor artişti, competiţii, concerte de caritate, donații, sesiuni de poezie, excursii de grup și flashmob-uri.
Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular