Volunteer Hearts & Homes

Volunteer Hearts & Homes (VHH) este o asociatie creata oficial in 2017, chiar daca toti membri sunt voluntari de cand au invatat sa mearga .

Atat membrii fondatori cat si voluntarii ce provin din organizații diferite sau din medii de lucru diverse pun in slujba animalelor toata experienta și cunoștințele pe care le-au acumulat până acum din dorinta de a le oferi o viata cat mai buna si mai frumoasa necuvantatoarelor din jurul nostru.

Ideea acestei asociatii s-a nascut atunci cand am intalnit-o pe Nancy - un puiut de catel de numai 2 saptamani, care in timp a dezvoltat probleme de comportament ce s-au dovedit a fi de cauza neurologica - pentru ca emisfera stanga a creierului ei nu se dezvoltase, micuta avea acum diverse probleme de sanatate.

Acela a fost momentul in care am decis sa luptam si sa avem un rezultat pozitiv - am facut toate testele posibile si necesare si am continuat sa lucram cu ea diverse activitati prescrise de medic - activitati utile in realibilitarea lui Nancy si mentinerea unei activitati cerebrale cat mai sanatoase. Astazi Nancy are o familie care o iubeste enorm si este un catel fericit.

O puteti regasi pe micuta Nancy pe pagina noastra de Facebook, alaturi de alti catei adorabili, pregatiti sa plece la casutele lor.

Daca doriti sa ne urmariti mai departe puteti sa faceti acest lucru via Facebook sau Instagram.

https://www.facebook.com/VHHadopt/

Website:
www.facebook.com

Redirecționează în 3 pași simpli

1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Notă! Toate datele de pe această pagină sunt transmise folosind o conexiune sigură. Următoarele date sunt stocate temporar, până la completarea formularului: numele, prenumele, orasul, judetul, email/telefon. După completarea formularului, aceste date sunt șterse, excepție făcând cazul în care ați optat să permiteți ONG-ului să vă contacteze. În acest caz, datele sunt stocate pe platforma Redirecționează cu scopul de a oferi acces ONG-ului la ele.

Poți citi mai multe despre Drepturile tale cu privire la protectia datelor.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular