uzinaduzina

Oamenii faini trebuie să se cunoască. Unii sunt experți în farmecele vieții urbane și vor să împărtășească lumea lor, ceilalți sunt tineri curioși, ambițioși, dornici să audă și să știe că au și alte opțiuni. Și o lume largă care îi așteaptă. uzinaduzina a fost mereu un spațiu comunitar în care muncitori nematinali, simandicoși sau conceptuali au cugetat, au prototipat, au procrastinat, au înfăptuit și, mai ales, au visat la schimbare împreună.

#transformaredigitală
Vrem să vedem sate digitale, în care transformarea digitală începe cu o conexiune bună la internet, dar sfârșește cu tineri care pot munci de pe prispă pentru clienții lor de oriunde din lume.

#artăcontemporană
Un spațiu de artă independent în jurul unei lucrări care a supraviețuit gândului, timpului și artistului. Singura din 100 de intervenții. Intervenția nr. 42 din strada Tribunei nr. 13, Sibiu.

#activarecomunitară
Credem că putem scoate la suprafață tineri dornici să schimbe, cetățeni activi, care să se încreadă în puterea lor de a muta munții și de a da un chip nou comunităților în care trăiesc. Vrem să-i ajutăm să-și cunoască drepturile, să-și înțeleagă puterea și să-și întărească vocea.

Website:
uzinaduzina.org

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 25 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular