Asociaţia Institutul de Dezvoltare Locală – Think Global Act Local

Noi suntem UrbanizeHub România și tocmai am intrat în al 3-lea an de existență. Probabil ai auzit de noi deoarece încercăm să creăm o comunitate de oameni care influențează viitorul orașelor. Ne dorim să creștem cetățeni implicați și orașe SMART și sustenabile care să ofere o mai bună calitate a vieții.Scriem articole, invităm oamenii implicați să publice pe platformă, realizăm studii și rapoarte, organizăm evenimente, totul cu un singur scop: pentru a crea si modela orașele în care ne place să trăim. Ne dorim să facilităm dialogul dintre administrație, cetățeni si companii ce oferă soluții pentru orașe, ne dorim să creștem și să conectăm, ne dorim să educăm. Educăm administrația să devină mai deschisă și colaborativă, mai modernă și digitală, și cetățeanul să devină mai implicat și mai preocupat de orașul în care trăiește. Ne dorim orașe SMART, sustenabile și creative și de aceea avem nevoie de tine.Îți scriem acum pentru că tu ești cel care decide ce se întâmplă cu acel procent de 2% din impozitul pe venitul tău virat către stat. Până pe 15 martie, fie că ai avut în 2018 un venit din salarii, activități independente sau pensii, ai dreptul să direcționezi acești 2% pentru a susține proiectele pe care le derulăm.Anul acesta vrem să organizăm Urban Talks la Timișoara și București, vrem să lansăm raportul Future Cities of Romania, vrem să creăm o academie a liderilor urbani, vrem să organizăm evenimente pentru a găsi soluții tech pentru orașe, vrem să continuăm să publicăm pe platformele noastre.Vino alături de noi să modelăm viitorul orașelor împreună!

Website:
urbanizehub.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular