Asociația Ținutul Buzăului

Noi dorim să facem ceva nou în România: să dezvoltăm un teritoriu pornind de la nevoile comunității, împreună și pentru comunitate. Dorim să creăm un teritoriu unde omul și natura să interacționeze armonios, un teritoriu pe care să-ți dorești să-l vizitezi și unde să dorești să locuiești.Misiunea noastră este crearea unui experiment de dezvoltare sustenabilă bazat pe folosirea inovativă și conservarea patrimoniului natural și cultural din Ținutul Buzăului, care să conducă la protecția mediului și la îmbunătățirea vieții sociale, culturale, educaționale și economice a mediilor rurale, generând modele practice, replicabile oriunde în lume.Putem face aceste lucruri împreună cu tine!

Website:
www.tinutulbuzaului.org

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular