Asociația suntAutist - Autismul explicat de autiști

"nimic despre noi, fără noi"Sub sloganul ”nimic despre noi, fără noi”, Asociația suntAutist - Autismul explicat de autiști este o inițiativă non-profit creată, condusă și menținută în exclusivitate de persoane autiste pentru susținerea persoanelor autiste și a familiilor cu membri autiști prin crearea și facilitarea de resurse informaționale, socio-economice, politice și culturale prin activism activ, voluntariat și servicii.Susținând suntAutist susții singura asociație creată și condusă de autiști din România care aduce resurse și informații despre autism din vociale autiștilor.Scopul Asociației suntAutist - Autismul explicat de autiști este de a crea resurse și programe pentru o Românie în care orice persoană autistă poate spune suntAutist și poate primi sprijinul de care are nevoie.suntAutist.ro este un blog și o platformă de împărtășire și informare, cu care te poți identifica, dacă ești o persoană autistă, al sferei neurodiversitatii sau membru de familie, în care vei găsi informații și o comunitate de susținere. Dacă conviețuiești cu o persoană neurodivergentă, acest loc te poate interesa și pe tine, deoarece informațiile de aici te pot aduce mai aproape de a înțelege ceea ce pentru un neurotipic poate fi uneori de neînțeles.Fiecare articol. știre sau recomandare vizează subiecte trăite de persoane din spectrul autist, de părintii acestora și alte persoane apropiate, sau specialiști în domeniu.Asociația suntAutist - Autismul explicat de autiști își propune să imbunătătească gradul de înțelegere a spectrului autismului în România, prin asta stimulându-se acceptarea, reducerea stigmatizării și eliminarea privirii prin ochelari de cal a neurodiversitătii. Prin experiențe personale, studii aprofundate și interviuri autentice, prezentăm neurodiversitatea prin ochii unei persoane autiste, cu toate nuanțele ei, ridicăm intrebări și căutăm impreună răspunsuri.

Website:
www.suntautist.ro

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Din anul 2022 formularele 230 pot fi depuse online. Dacă vrei să printezi formularul și să îl semnezi, atunci apasă mai jos butonul Descarcă formular și urmează instrucțiunile. Dacă vrei să semnezi și să depui formularul online atunci apasă mai jos Semnează formular și urmează instrucțiunile.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular