Asociația Club Sportiv "SR" Municipal Brașov

Falimentul SC FC Braşov SA din vara anului 2017 nu a însemnat şi falimentul spiritului „stegar”. Braşovenii şi „stegarii” de pretutindeni s-au unit şi au înfiinţat „SR” Braşov – noul Steagu’ cu vechiul spirit!Iniţialele „SR” din denumirea clubului înseamnă atât Steagul Roşu, denumirea purtată de echipa oraşului între 1948 şi 1979, cât şi Steagul Renaşte – ideea care din 14 iulie 2017, data începerii proiectului, şi până la sfârşitul anului a strâns 150 de membri activi, implicaţi atât financiar cât şi logistic în buna desfăşurare a activităţilor clubului, precum şi un număr însemnat de membri susţinători. Cu toţii, meci de meci, şi-au arătat devotamentul faţă de culorile galben-negre şi au demonstrat încă o dată că suporterii reprezintă sufletul unui club.

Website:
www.srbrasov.ro

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Din anul 2022 formularele 230 pot fi depuse online. Dacă vrei să printezi formularul și să îl semnezi, atunci apasă mai jos butonul Descarcă formular și urmează instrucțiunile. Dacă vrei să semnezi și să depui formularul online atunci apasă mai jos Semnează formular și urmează instrucțiunile.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular