Fundația pentru Spitalul Oncologic Târgu-Mureș

Construim un spital oncologic modern, unde medicina și compasiunea vor aduce vindecare pentru trup, minte și suflet. Prin educație, acces la cele mai bune servicii medicale oncologice, suport psihologic și spiritual, Spitalul Oncologic Târgu-Mureș va fi mesajul nostru că facem „Totul pentru viață!”.Ne propunem să deschidem un spital de 150 de paturi, localizat în Târgu Mureș, capabil să vină în întâmpinarea nevoilor populației suferinde prin servicii medicale de cea mai bună calitate. Promovăm educația specifică în domeniul tratamentului și prevenției printr-un stil de viață sănătos și abordarea pacienților printr-o terapie integrativă, completă: medicală, spirituală și psihologică.

Website:
www.spitaluloncologic.ro/proiectul

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular