Asociatia Sonoro

Asociația Sonoro, prin cele cinci proiectele ale sale – Festivalul SoNoRo, SoNoRo Conac, SoNoRo Musikland, SoNoRo Interferențe și SoNoRo Arezzo – contribuie de 15 ani la prezența plină de rafinament a muzicii de cameră în peisajul concertistic din țara noastră, reprezentând România la festivaluri europene de înaltă ţinută și concertând în unele dintre cele mai renumite săli din lume.
Prin burse acordate anual tinerilor muzicieni români talentați și prin concerte organizate cu acces gratuit, Asociația Sonoro își propune să aducă muzica clasică mai aproape de publicul din România și să contribuie la dezvoltarea unui public nou pentru acest gen muzical în țara noastră.

Un scurt istoric SoNoRo în cifre:
♫ Festivalul SoNoRo, festival internațional de muzică de cameră – 15 ani, 8 orașe, peste 400 de concerte și peste 200 de artiști invitați;
♫ SoNoRo Interferențe, programul de burse și workshop-uri pentru tineri muzicieni – 14 ani, peste 300 de burse acordate;
♫ SoNoRo On Tour – 13 ani, 3 continente, 15 țări (Franța, Belgia, Olanda, Anglia, Italia, Austria, Germania, SUA, Japonia, Turcia, Grecia, Bulgaria, Slovenia, Israel, Rusia), săli renumite (Carnegie Hall din New York, Musikverein si Konzerthaus din Viena, Wigmore Hall din Londra, Bozar din Bruxelles, Concertgebow din Amsterdam, Suntory Hall din Tokio, Kennedy Center din Washington DC sau YMCA din Ierusalim);
♫ SoNoRo Arezzo – 10 ani; peste 60 de concerte în unul dintre cele mai importante orașe ale Toscanei, zonă cunoscută și prin personalități culturale precum Piero della Francesca, Giorgio Vasari sau Francesco Petrarca;
♫ SoNoRo Conac, seria de concerte estivale găzduite de clădiri de patrimoniu din România – 8 ani, peste 100 de conace, palate, spații de cult plasate prin muzică pe harta culturală a țării noastre;
♫ SoNoRo Musikland, festival dedicat tradițiilor și patrimoniului arhitectural al zonei săsești din Transilvania – 2 ani, 20 de concerte în satele și orașele din acestă regiune.

SoNoRo este membru al European Festivals Association.

Website:
www.sonoro.ro

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Notă! Toate datele de pe această pagină sunt transmise folosind o conexiune sigură. Următoarele date sunt stocate temporar, până la completarea formularului: numele, prenumele, orasul, judetul, email/telefon. După completarea formularului, aceste date sunt șterse, excepție făcând cazul în care ați optat să permiteți ONG-ului să vă contacteze. În acest caz, datele sunt stocate pe platforma Redirecționează cu scopul de a oferi acces ONG-ului la ele.
Poți citi mai multe despre Drepturile tale cu privire la protectia datelor.

Prin completarea acestui formular, redirecționezi 3.5% din impozitul pe venit către organizația pe care ai ales-o.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular