Societatea pentru Tineret Outward Bound Romania

Scopul asociației este educarea, prin metoda pedagogiei experiențiale outdoor- care implică folosirea unor sporturi naturale intr-un mediu natural - a tineretului in special, dar și a altor categorii de persoane.Misiunea asociației este de a ajuta oamenii ca prin experiențele provocatoare intr-un mediu nefamiliar să-și descopere și să-și dezvolte potențialul lor de a avea grijă de ei înșiși, de alții și de lumea care îi înconjoară.Obiectivele asociației constau în : dezvoltarea încrederii în sine și în ceilalți; dezvoltarea responsabilității, al luării de decizii; formare de echipă; dezvoltarea aptitudinilor de comunicare; întrecerea limitele proprii reale sau imaginare; dezvoltarea spiritului de inițiativă; dezvoltarea angajamentului civic, a spiritului antreprenorial; dezvoltarea aptitudinilor de conducere; creșterea coeziunii echipei; dezvoltarea empatiei/ a spiritului de toleranță și promovarea dialogului intercultural; stimularea bunelor relații interetnice și interculturale la nivelul comunităților; educația ecologică și protecția și dezvoltarea durabilă a mediului.

Website:
outwardbound.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular