Asociația de dezvoltare personala Grigore Popa

ADPGP este inființată in 2013 și este o asociatie care promoveaza si lupta pentru educatia vocationala dar si pentru integrarea copiilor cu dizabilitati in programele culturale si in sistemul educational. Proiectul principal al asociatiei este Scoala de joaca și prin acest proiect militam pentru educatia prin teatru, joaca si mestesug, integrarea copiilor cu nevoi la programele culturale si educationale, accesul copiilor din mediul rural la sistemul de invatamant, acum in criza COVID 19 am pus si noi umarul la strangerea de echipamente pentru spitale, am lansat campania " Impreuna facem din visuri mici,oameni mari" campanie de strangere de tablete pentru 80 de copii din mediul rural.

Website:
www.scoaladejoaca.ro

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular