Asociația RoSfera

Susținem reprezentanți ai industriilor creative, care se adună mai mulți cu fiecare idee, activitate sau proiect, pentru a contura și difuza în întreaga lume imagini ale unor valori și regiuni românești. Cu fiecare ediție a REZIDENȚEI PENTRU CREATIVI se dezvoltă și Rețeaua Creativilor, participanții contribuind la cele două proiecte în care moștenirea pe care o găsim în patrimoniu devine sursă de inspirație: ”Lavița - banca-ambasadoare a Maramureșului” și ”Girueta”. Susținem și avem nevoie de susținere pentru a ne desfășura activitatea și în ”Atelierele de meșterit bucurii”, pentru a face cât mai multe ”Puncte de cultură” sau pentru a aduna ”Povești de meseriași”.

Website:
www.rosfera.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 25 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular