Asociația Centrul de Dezvoltare Personală și Combatere a Comportamentelor de Risc

Asociația Centrul de Dezvoltare Personală și Combatere a Comportamentelor de Risc, pe scurt, Psiho KIT este o asociație dedicată dezvoltării personale a tinerilor și susținerea acestora în realizarea propriului lor potențial. Din 2015, ajutăm copiii și adolescenții aflați în situații de risc să se dezvolte într-un mod armonios, asigurând, prin consiliere, integrarea lor socială și profesională.Viziune – Ne dorim o comunitate incluzivă în care copiii, tinerii și adulții pot avea acces la programe internaționale specializate, practice și relevante pentru optimizarea lor personală, în vederea unei integrări socio-profesionale eficiente.Misiunea noastră este prevenirea şi reducerea comportamentelor de risc, asigurarea condiţiilor necesare pentru dezvoltarea competenţelor şi abilităţilor de viață ale beneficiarilor și oferirea de cursuri de formare profesională în vederea îmbunătățirii calității vieții acestora.Valori – Cele mai importante valori ale noastre sunt: integritatea, responsabilitatea, unitatea, inovația și dezvoltarea continuă.

Website:
www.psihokit.ro

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Din anul 2022 formularele 230 pot fi depuse online. Dacă vrei să printezi formularul și să îl semnezi, atunci apasă mai jos butonul Descarcă formular și urmează instrucțiunile. Dacă vrei să semnezi și să depui formularul online atunci apasă mai jos Semnează formular și urmează instrucțiunile.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular