ASOCIATIA PELUZA CATALIN HILDAN DINAMO

REDIRECȚIONEAZĂ 3,5% CĂTRE ASOCIATIA PELUZA CATALIN HILDAN DINAMO
Asociația care a dat naștere celui mai amplu Proiect Socios din România și din Estul Europei, intitulat ProgramDDB, cu scopul de a salva Clubul Dinamo, de a dezvolta Academia de Fotbal Dinamo, de a sprijini proiectul construcției noului stadion Dinamo și de a se implica în activitățile sociale ale comunității.
Fiecare formular completat reprezintă un sprijin real pentru ca Dinamo să continue să existe și pentru ca noi generații de copii să descopere activitatea sportivă, cu toate beneficiile ei.

ATENȚIE! Acești 3,5% redirecționați către Asociația Peluza Cătălin Hîldan Dinamo, reprezintă o parte din impozitul tău către Stat, adică o sumă care oricum este oprită de către Stat, dacă nu este redirecționată.

Formularul se referă la anul trecut, pentru că din taxele pe care fiecare contribuabil le-a vărsat către stat în anul ce s-a închiat, o mică parte poate fi redirecționată către o asociație.

Aici găsiți formularul pre completat cu datele asociației. Trebuie să introduceți datele personale și apoi să-l depuneți la ANAF-ul de care aparțineți sau să-l trimiteți online după ce vă deschideți un cont pe site-ul ANAF https://pfinternet.anaf.ro/

Îți mulțumim pentru sprijin!

Website:
www,programddb.ro

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Notă! Toate datele de pe această pagină sunt transmise folosind o conexiune sigură. Următoarele date sunt stocate temporar, până la completarea formularului: numele, prenumele, orasul, judetul, email/telefon. După completarea formularului, aceste date sunt șterse, excepție făcând cazul în care ați optat să permiteți ONG-ului să vă contacteze. În acest caz, datele sunt stocate pe platforma Redirecționează cu scopul de a oferi acces ONG-ului la ele.
Poți citi mai multe despre Drepturile tale cu privire la protectia datelor.

Prin completarea acestui formular, redirecționezi 3.5% din impozitul pe venit către organizația pe care ai ales-o.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular