ACS Poli Timisoara

Poli Timișoara este un club de tradiție în fotbalul românesc, dublu câștigător al Cupei României. Proiectul fotbalistic are în structură Consiliul Local Timișoara, Consiliul Județean Timiș și Universitatea Politehnica Timișoara. Obiectivele clubului sunt performanța prin sport și oferirea unui spațiu de formare pentru tinerii pasionați de fotbal.Clubul nostru este continuatorul de drept al Politehnicii Timișoara istorice și a fost unicul reprezentant al Timișoarei în Liga 1 în ultimii ani. Aici s-au format și au fost promovați jucători care continuă să reprezinte orașul în prima ligă a României, precum Cristian Bărbuț, Andrei Artean sau Claudiu Belu.Pe termen scurt, ne dorim salvarea de la retrogradarea din Liga a 2-a și consolidarea clubului, ca ulterior să atacăm revenirea în Liga 1. Toată susținerea pe care o primim prin redirecționarea a 2% din impozit va fi folosită în acest scop.

Website:
www.acspoli.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular