Parohia Ortodoxă Română Bălăușeri

Doamne ajută dragi și iubiţi prieteni!Vă readucem aminte să nu uitaţi cei ce puteţi și binevoiti să completati cu datele Parohiei noastre, care sunt afișate în formularul 230 din imaginea de mai jos și să le predati la cea mai apropiata instituție fiscală de care apartineti sau completati formulrul din link! Termenul limita pentru depunerea formularului este 15 martie 2019.Pentru dumneavoastră este un mic efort, pentru noi aici un mare ajutor, fiind multe lucruri de făcut aici în slujba lui Hristos.Distribuiţi mai departe mesajul, poate sunt oameni care doresc să facă binele și nu stiu cum. Vă mulţumim din suflet pentru implicare și bunatatea dumneavoastră!Pace, iertare și mântuire să vă dăruiască Dumnezeu! 🙏

Website:
www.facebook.com

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular