Organizatia Suedeza Pentru Ajutor Umanitar Individual

Povestea noastră începe cu mulți ani în urmă, când un grup de oameni din Suedia au venit în România anilor '90 și au vizitat mai multe spitale, case de copii, azile de bătrâni.Fiind profund impresionați de cei pe care i-au văzut, de condițiile în care trebuiau să trăiască, au știut că ei pot contribui în a le oferi șanse mai bune la o viață frumoasă în ciuda dificultăților cu care se confruntau.Ei au hotărât că vor să se implice în cazurile cele mai grele, în viața celor care erau marginalizați, excluși, condamnați să trăiască o existență austeră fără culoare și bucurie, șansele lor fiind foarte mici pentru a fi considerați normali în societatea românească a anilor '90.Așa a fost înființată în 9 decembrie 1992, “Organizația Suedeză pentru Ajutor Umanitar Individual” de către organizația suedeză "Individuell Manniskohjalp" oferind servicii sociale, după modelul suedez, pentru persoane cu dizabilități servere cât și pentru vârstnici cu posibilități financiare reduse și/sau fără familie.

Website:
www.organizatia-suedeza.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular