Asociația Studenților Maghiari din Târgu Mureș (Marosvásárhelyi Magyar Diákszövetség)

Asociația Studenţilor Maghiari din Târgu Mureş (ASM, pe limba maghiară: Marosvásárhelyi Magyar Diákszövetség, MMDSZ) este o organizație non-profit, non-guvernamentală, apolitică (înființată în 1990), având scopul de a reprezenta interesele studenților care urmează studii în limba maghiară în universitățile din Tîrgu Mureș. ASM organizează frecvent evenimente științifice, sociale, sportive, cultural-artistice și caritative.
ASM este membru fondator al Uniunea Organizațiilor Studențești Maghiare din România (UOSMR), este parteneriat cu Ministerul Educației și Cercetării, Ministerul Sănătății și Colegiul Medicilor din România. ASM totodată este membru activ cu drepturi depline în Alianța Națională a Organizațiilor Studenților din România (ANOSR), cea mai activă organizație națională a studenților, care desfășoară numeroase campanii de amploare națională, ce urmăresc îmbunătățirea nivelului de trai și a condițiilor de învățământ ale studenților români.

Website:
www.mmdsz.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 25 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular