Asociatia Culturala Comunitatea Internationala Dzogchen Merigar East

Asociația Culturală Comunitatea Dzogchen cu sediul în localitatea 23 August, jud. Constanța, a fost înființată în 30 octombrie 2006. Asociația se consideră păstrătoarea tradiției Dzogchen din budismul tibetan. Întreține legături strânse cu Comunitatea Internaționala Dzogchen, recunoscând drept conducator spiritual pe Prof. Chögyal Namkhai Norbu Rinpoche.Scopul principal al asociației este practica Dzogchen în forma sa originară, așa cum a fost ea transmisă de la început de către maeștrii Dzogchen, precum și studiul și păstrarea tezaurului cultural tibetan. Asociația nu desfășoară nici un fel de activitate politică, condamnă orice atentat împotriva vieții și a drepturilor umane. Se supune legislației în vigoare și cere același lucru de la membri.Toate activitățile asociației sunt controlate și supravegheate de membrii asociați, care, în spiritul învățăturilor Dzogchen - dispunând de timpul lor liber și activând în regim de voluntariat - colaborează între ei.

Website:
www.dzogchen.ro

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular