ASOCIATIA DE MEDICINA SCOLARA MURES

Asociația de Medicină Scolară Mureș este o asociație nonguvernamentală a medicilor și asistenților medicali angajați ai cabinetelor medicale din grădinițe, școli, licee și instituții de învățământ superior, a cărei membri pot fi și alte persoane care activează direct în domeniul medicinii școlare, în domenii conexe care au ca obiectiv a îngrijirea copiilor și tinerilor, menținerea sănătății fizice, mentale și sociale și educația acestora (psihologi, kinetoterapeuți, nutritioniști, asistenți sociali, cadre didactice, etc). Asociația s-a înființat în 2010 și derulează programe gratuite de educație pentru sănătate, educație nutrițională pentru copii, tineri și familiile acestora (ex. „Ai grijă de sănătatea ta, fii responsabil” - adresat adolescenților, „Meniuri sănătoase in gradinițe”- pentru preșcolari, părinți, cadre didactice și administrative din grădinițe, personal medical, schimbări legislative în domeniu; „Dinți puternici și sănătoși” - pentru preșcolari, „Carte de leac” - realizarea unei biblioteci școlare la Școala Gimnazială Băla, jud Mureş, activității de promovare a lecturii pentru copii si părinți, lectura ca modalitate de păstrare a sănătății, consiliere și orientare profesională); programe de screening și intervenție, proiecte de educație medicală continuă pentru medici și asistente medicale, dotarea cabinetelor medicale școlare și îmbunătățiirea serviciilor acordate de acestea, implicare în acțiuni de îmbunătățire a legislației din domeniu, partener la editarea Revistei de Medicină Școlară și Universitară (revista creditată de Colegiul Medicilor din Romania si OAMGMMAMGR), activități de educație pentru sănătate și promovare a unui stil de viata sănătos prin intermediul sitului si a paginii facebook a asociatiei, participarea la congresele de specialitate cu studii in domeniul nostru de activitate și publicarea rezultatelor în publicații acreditate. Mai mult despre activitatile noastre, aici:http://www.medicinascolaramures.ro/noutati[15]-activitatile_asociatiei_noastre_in_anul_2017.html

Website:
www.medicinascolaramures.ro

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular