LOVE AND GIVE

ASOCIAȚIA LOVE AND GIVE este o organizație non-guvernamentală (ONG) remarcabilă specializată în educarea copiilor din casele de plasament și furnizarea tuturor echipamentelor necesare pentru dezvoltarea lor.Prin ASOCIAȚIA LOVE AND GIVE, ne propunem să facem o diferență pozitivă în viețile copiilor din centrele de plasament. Ne concentrăm asupra educării și împuternicirii acestor tineri, oferindu-le oportunități educaționale de calitate și instrumentele esențiale pentru dezvoltarea lor.Înțelegem provocările unice cu care se confruntă copiii din plasament, care deseori se confruntă cu lipsa stabilității și a accesului la o educație de calitate. Suntem convinși că fiecare copil merită șansa de a reuși și de a-și atinge potențialul, indiferent de circumstanțele lor. Echipa noastră dedicată de educatori, voluntari și susținători lucrează cu dăruire pentru a acoperi decalajul educațional și a asigura copiilor resursele necesare pentru succes.Educația este centrul programelor LOVE AND GIVE. Ne străduim să oferim un mediu de învățare stimulant, care promovează creșterea academică, dezvoltarea personală și dragostea pentru învățare. Prin intermediul diferitelor inițiative, precum meditații, programe de mentorat și activități extracurriculare, îi încurajăm pe copiii din casele de plasament să depășească obstacolele și să excelențeze din punct de vedere academic.În plus, LOVE AND GIVE recunoaște importanța accesului la echipamente educaționale adecvate pentru dezvoltarea globală a copiilor. De aceea, oferim toate instrumentele necesare, precum manuale școlare, articole de papetărie, calculatoare și materiale didactice, asigurându-ne că fiecare copil are resursele necesare pentru a reuși în călătoria lor educațională. Suntem de părere că dotarea copiilor cu instrumentele potrivite îi încurajează să-și atingă întregul lor potențial și deschide uși către un viitor mai strălucit.În afara educației, LOVE AND GIVE se angajează să creeze o comunitate de sprijin pentru acești copii. Organizăm ateliere, evenimente și excursii captivante, promovând interacțiunea socială și bunăstarea emoțională. Prin crearea unui mediu sigur și oferirea unui sentiment de apartenență, ne dorim să cultivăm încrederea în sine și să îi încurajăm pe acești copii să viseze în mare.Prin eforturile susținute ale ASOCIAȚIEI LOVE AND GIVE și sprijinul generos al donatorilor, partenerilor și voluntarilor, ne propunem să creăm un viitor în care fiecare copil din plasament beneficiază de o educație de calitate și de resursele necesare pentru dezvoltarea lor. Împreună, putem face o diferență durabilă în viețile acestor tineri excepționali, ajutându-i să-și construiască un fundament pentru succes și un viitor plin de speranță și oportunități.

Website:
iubestesidaruieste.ro

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Din anul 2022 formularele 230 pot fi depuse online. Dacă vrei să printezi formularul și să îl semnezi, atunci apasă mai jos butonul Descarcă formular și urmează instrucțiunile. Dacă vrei să semnezi și să depui formularul online atunci apasă mai jos Semnează formular și urmează instrucțiunile.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular