Asociația de dezbateri Lazăr

Dezvoltãm de 15 ani gândirea criticã a liceenilor prin intermediul Lazãr Debate Club, iar acest lucru este posibil doar cu ajutorul voluntarilor, toti foști absolvenți ai clubului. Acestia investesc timp si resurse proprii în activitățile organizate weekend de weekend pentru membrii clubului unde exploreazã teme complexe din domenii variate si ajutã la antrenamentele intense pentru competitii nationale.

Pregãtim gratuit tinerii să practice arta dezbaterii, să își exprime punctul de vedere convingator si structurat, dar și să înțeleagă subiecte economice, politice și sociale actuale, precum dezinformarea sau navigarea unei lumi hipercompetitive prin colaborare si dialog. Anual organizãm o competiție națională în cadrul căreia accentul este pus pe incluziune, iar participanții lucrează în echipe și au acces la diverse training-uri.

Susține educația și dialogul! Prin donația ta, ajuți la extinderea gândirii critice și educației care poate face diferența în viața viitoarelor generații de elevi!

Website:
office@ledece.com

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Din anul 2022 formularele 230 pot fi depuse online. Dacă vrei să printezi formularul și să îl semnezi, atunci apasă mai jos butonul Descarcă formular și urmează instrucțiunile. Dacă vrei să semnezi și să depui formularul online atunci apasă mai jos Semnează formular și urmează instrucțiunile.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular