Asociatia Culturala KunSTadt

Fiind o organizaţie ale cărei proiecte existente şi viitoare se amplasează pe o hartă internaţională, fundamentele KunSTadt înseamnă multiculturalism, interdisciplinaritate şi promovarea culturii contemporane în diferitele sale forme de manifestare.La intersecţia dintre discipline, KunSTadt îşi propune ca prin programele sale să aibă un impact local vizibil. În acest sens, viziunea echipei noastre asumă colaborări potenţiale atât cu diferite tipuri de organizaţii: instituţii publice, companii, asociaţii de profil, cât şi cu artişti, independenţi sau afiliaţi, al căror principal mediu de întâlnire este creativitatea pe toate palierele sale.KunSTadt dorește să ajungă la publicul de toate vârstele și orice pregatire, să inspire continuu publicul şi artiştii să viseze, să descopere, să creeze și să celebreze. Misiunea sa e să stimuleze creația, înțelegerea, aprecierea și delectarea artelor.Oferind evenimente culturale unice pe tot parcursul anului, sporind conștientizarea și participarea publicului și încurajând parteneriate dinamice și de durată în cadrul comunității, KunSTadt se angajează sa promoveze importanţa artei în îmbogăţirea şi în calitatea vieţii.KunSTadt avansează, conectează şi celebrează viața culturală a Braşovului, cu scopul de a consolida economia creativă a acestuia şi de a ajuta bunăstarea comunităţii.

Website:
kunstadt.ro

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular