Asociatia Culturala JAZZMINE.WORLD

Producem concerte și turnee de muzică world, clasică și jazz.Suntem inițiatori ai concertelor WEST MEETS EAST, servind viziunii de a apropia publicul din România de vasta cultură a continentului asiatic.Puteți viziona și alte producții ale noastre pe canalul nostru youtube https://www.youtube.com/@jazzmineworld7209/playlistsÎn anii viitori dorim să organizăm aceste evenimente mult îndragite în marile orașe ale României. Spectacolele noastre, cu artiști aduși de departe, au nevoie de sprijinul Dvs.Contribuția dvs. ne va ajuta:- să organizăm evenimente mai multe și mai variate pe tot parcursul anului : world music, muzică clasică sau jazz- să promovăm producțiile noastre în țară și în străinătate, prin participarea la tărguri și expoziții de muzică.- să ducem evenimentele noastre în mai multe orașe din țară_____________________________________Vă invităm să vă alăturați proiectelor noastre, contribuind, dacă se poate, pe următorii doi ani. Pentru aceasta, selectați, vă rugăm, prima bifă de mai jos.Dacă nu sunteți încă abonată/abonat la newsletter-ul nostru, bifați și a doua căsuță. Vom primi astfel adresa Dvs. de email cu care vă vom înscrie pe lista abonațilorVă mulțumim pentru contribuție și vă așteptăm la evenimentele noastre!

Website:
www.jazzmine.world

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Din anul 2022 formularele 230 pot fi depuse online. Dacă vrei să printezi formularul și să îl semnezi, atunci apasă mai jos butonul Descarcă formular și urmează instrucțiunile. Dacă vrei să semnezi și să depui formularul online atunci apasă mai jos Semnează formular și urmează instrucțiunile.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular