Insula 42 (fostă Asociația Film ETC)

Fondată în 2012, Insula 42 (anterior Asociația Film ETC) este organizatorul festivalurilor de film Making Waves: New Romanian Cinema de la New York și fARAD de film documentar din Arad, alături de numeroase alte proiecte în domeniul industriilor creative. Asociația a coordonat în 2015 organizarea Pavilionului României la Bienala de Artă de la Veneția și a lansat în 2019 sub egida Saloanele Insula 42 un program de dialoguri informale, inițiate și curatoriate de Corina Șuteu, care începând din 2020 au loc online cu o gamă largă de invitați români și străini. Membrii echipei dețin totodată o vastă experiență în politici culturale și strategii creative. Corina Șuteu și Oana Radu au oferit în ultimii ani consultanță, printre altele, la elaborarea strategiei culturale locale în București și Arad, pentru grupul de expertiză al Primăriei Timișoara dedicat Capitalei culturale TM2023 sau relansarea programelor de finanțare ale ARCUB, au coordonat studii comisionate de BERD și Pearle/EAEA dedicate valorizării patrimoniului cultural și dialogului social în artele spectacolului din România.

Website:
linktr.ee

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular