Asociația Imagine Timisoara

Asociația Imagine Timisoara a fost înființată în anul 2019, de către un grup de fotografi și tineri pasionați de evenimente culturale și educaționale. Echipa organizației este compusă din trei membri permanenți, patru colaboratori și mai mulți voluntari punctuali în cadrul proiectelor.
Ceea ce își propune Asociația Imagine Timisoara este crearea unui festival de fotografie de talie europeană care să înglobeze în activitățile sale următoarele acțiuni:

Promovarea artei fotografice și a artiștilor la început de drum
Dezvoltarea programelor de educație culturală a fotografilor profesioniști, amatori și a publicului larg, prin organizarea de conferințe și workshopuri tematice dedicate fiecărui tip de fotografie în parte (artistică/fine art, fotografie de stradă, fotografie de eveniment, fotografie de peisaj, fotografie fashion/beauty, fotografie comercială etc.) Ne propunem sa organizam in primul an o conferință pentru 200 de fotografi, 3 workshopuri pentru 60 de persoane și o tură foto pentru 20 de persoane.
Creșterea mobilității artiștilor și a operelor fotografice prin organizarea festivalului Imagine Timisoara Festival 2019
Accesibilizarea artei fotografice în rândul publicului larg.

Website:
www.imaginetimisoara.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 30 Iunie ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 2%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 2% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 2%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular