Asociatia HUBS

HUBS are ca subiect promovarea educatiei prin practica. Scopul asociatiei este generarea unei comunitati de tineri capabili sa creeze si sa isi dea mai departe cunostintele. Astfel, atelierul de fabricatie digitala, electronica si mecanica de care dispune HUBS este accesibil oricarui elev sau student cu o idee de proiect, dornic sa il duca pana la capat. Abordarea practica a permis membrilor juniori ai asociatiei sa dezvolte longboard-uri electrice, aplicatii descentralizate, lansatoare prin inductie, chiar si filmari in stratosfera.
HUBS isi propune sa vina in completarea sistemului institutionalizat de educatie oferind contexte reale de practicare a cunostintelor dobandite in invatamant, precum si dobandirea unor abilitati noi, actuale pentru piata de munca internationala.

Website:
www.hubsed.com

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 30 Iunie ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 2%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 2% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 2%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular