Help Animals From Onești

Odată cu trecerea anului 2023, vă rugăm din nou să ne sprijiniți în a face mai ușoară viața câinilor singuri din Onești, prin completarea formularului de mai jos.Câteva mici mențiuni cu privire la ceea ce am reușit să facem în ultimul timp: am organizat campanii de sterilizare împrejurul Oneștiului și nu numai, am plătit tratamente medicale necesare pentru câinii scoși din adăpost dar și de pe străzile Oneștiului, am luat măsuri legale împotriva administrației adăpostului public din Onești, am achiziționat un autovehicul destinat exclusiv necesităților logistice ale ONG-ului (cu, și despre câini), și bineînțeles, am adoptat în familii responsabile câini și pisici, iar acum, dorim să mergem mai departe.Cea mai acută nevoie pe care o avem anul aceste este utilarea cabinetului nostru veterinar, scopul înființării lui este să organizăm constant campanii de sterilizare. Fără acțiuni de sterilizare, pe străzile României se vor găsi în continuare, și în abundență, câini singuri. Sterilizarea rămâne în continuare cea mai umană și mai eficientă metodă de a controla populația de animale fără stăpân, o metodă recunoscută de studii desfășurate de organizații mai mari decât noi.Ne rămâne să vă mulțumim pentru sprijinul acordat în trecut, și sperăm că veți rămâne alături de noi în timp ce facem un alt pas spre ceea ce reprezintă scopul nostru ca organizație: bunăstarea câinilor si pisicilor din Onești. Vă mulțumim!

Website:
helpanimalsfromonesti.org

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular