Asociația Culturală pentru Dezvoltare Durabilă Groove On

La Origini – Muzeul Viu de la Tecșești este principalul proiect al asociației și propune reconectarea omului contemporan la tradiție printr-o abordare interdisciplinară ce îmbină istoria, cercetarea, etnografia, turismul, promovarea patrimoniului și agricultura ecologică.
Vizitatorii vor putea locui în gospodăriile muzeului, având astfel acces la o istorie aplicată prin care vor învăța obiceiurile din cultura tradițională românească.
Construcția muzeului a început în 2014 fiind structurată în etape:

1. Reproducerea ipotetica a unor locuințe din perioada neolitică, dacică și medievală.
2. Restaurarea locuințelor de la începutul secolului XX din sat.
3. Construcția unor grădini ecologice bazate pe principiile permaculturii.

Website:
www.laorigini.org

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 30 Iunie ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 2%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 2% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 2%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular