Fundația Sfântu Blasius

Fundația Sfântu Blasius este o persoană juridică, fără scop lucrativ, apolitică, neguvernamentală și nonprofit. Fundația a fost fondată în anul 1991 de medici tineri având ca scop conștientizarea deficiențelor în cadrul medicinii și are un rol de legătură între medici, studenți și pacienți. În această muncă participă medici, medici rezidenți, profesioniști de îngrijire a sănătății, psihologi, pedagogi și tineri voluntari.Printre principalele activități ale fundației se numără: Organizarea conferințelor medicale multidisciplinare cu teme precum: durerea, tanatologia, medicina digitală, somnul, comunicare între medici și pacienți etc. La fiecare conferință participă în jur de 250-300 medici, medici rezidenți, studenți de medicină. Organizarea de cursuri și evenimente educative referitoare la viața sănătoasă și prevenție pentru medici rezidenți și studenți, respectiv elevii din școlile din județ. Anul acesta am instruit 25 de voluntari, care au educat 1115 elevi, în 110 ore. Organizarea de mese rotunde cu discuții, dezbateri asupra diferitelor teme de legate de sănătate, prevenție, emigrarea medicilor, educația sexuală etc. Desfășurarea programului de voluntariat în spitale, destinat tinerilor. Promovarea cunoștințelor medico-sanitare în rândul populației și a tinerilor cu mijloace adecvate ca programe preventive, filme educative etc.Prin activitățile preventive vizate, fundația dorește promovarea voluntariatului în rândul tinerilor, respectiv educarea lor și a celor interesați. Activitățile enumerate au scopul de a promova voluntariatul și stimularea abordării unei atitudini pro-active, în cadrul tinerilor, respectiv încurajarea lor de a participa activ la viața comunității lor. Prin organizarea conferințelor, simpozioanelor și meselor rotunde dorim să formăm o comunitate de medici conștienți, responsabili, deschiși la noi provocări.

Website:
szentbalazs.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular