Fundatia Prețuiește Clipa

Infiintata in anul 2012, Fundatia Pretuieste Clipa este o organizatie nonprofit, nonguvernamentala.Scopul fundatiei, conform actelor statutare,este de a veni in intampinarea persoanelor defavorizate pentru a oferi ajutor si asistenta sociala, medicala si spirituala, respectand demnitatea lor; de a se implica in activitati de creștere cognitiva, echilibrare emotionala si corporala in directia dezvoltarii personale.

Fundatia are ca scop dezvoltarea si oferirea de servicii integrate, consultanta si formare in domeniul social, in vederea cresterii calitatii vietii oamenilor indiferent de varsta, gen, etnie, religie, categorie sociala, prin prevenirea abandonului scolar si combaterea marginalizarii si excluziunii sociale, a abuzului, neglijarii si discriminarii de orice forma.

Fundatia Pretuieste Clipa detine un website propriu www.fundatiapretuiesteclipa.ro, pagina de facebook cu peste 17000 de prieteni ce urmaresc activitatea, resurse materiale si
avand deasemeni si colaboratori calificati, terapeuti, psihopedagogi specialisti in psihopedagogia speciala, la care se adauga resursa umana de baza, voluntarii.
Proiectele realizate în acești ani au adus plus valoare in activitatea educațională si sociala a elevilor inscrisi in scolile partenere din Chitila si Rudeni -jud Ilfov, precum si di Marcesti si Bezdead-jud Dambovita.

Redirecționează în 3 pași simpli

1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Notă! Toate datele de pe această pagină sunt transmise folosind o conexiune sigură. Următoarele date sunt stocate temporar, până la completarea formularului: numele, prenumele, orasul, judetul, email/telefon. După completarea formularului, aceste date sunt șterse, excepție făcând cazul în care ați optat să permiteți ONG-ului să vă contacteze. În acest caz, datele sunt stocate pe platforma Redirecționează cu scopul de a oferi acces ONG-ului la ele.

Poți citi mai multe despre Drepturile tale cu privire la protectia datelor.
  • Ce reprezintă formularul de 2%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 2% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 2%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular