Fundația PACT - Parteneriat pentru Acțiune Comunitară și Transformare

Din 2006, accelerăm schimbarea în sudul României deoarece credem că România va evolua sănătos dacă va crește de jos în sus, prin lideri și idei din interiorul comunităților locale.

Fundația PACT contribuie la dezvoltarea sustenabilă a satelor și micilor orașe din sudul României prin încurajarea, susținerea și promovarea inițiativelor locale și regionale, a parteneriatului și a responsabilității sociale.

Până în prezent, am lucrat în peste 165 de comunități și am sprijinit 1000 de lideri locali să mobilizeze
resurse și să ajungă la alți 20 000 de benficiari direcți ai proiectelor lor. Pentru ei, sprijinul nostru
însemna o șansă la ☞

▸ O fântână 🚰| ▸ Un loc de joacă 🎠🏸⛹🏻‍♀️| ▸ Un centru cultural 🏛| ▸ O afacere socială 🏪| ▸ O școală după școală 🏫 | ▸ Un drum asfaltat 🛣| ▸ Participarea membrilor comunității la definirea politicilor publice locale 🏢👩🏻‍💼👨🏼‍💼📝📊

Website:
www.fundatiapact.ro

Redirecționează în 3 pași simpli

1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Notă! Toate datele de pe această pagină sunt transmise folosind o conexiune sigură. Următoarele date sunt stocate temporar, până la completarea formularului: numele, prenumele, orasul, judetul, email/telefon. După completarea formularului, aceste date sunt șterse, excepție făcând cazul în care ați optat să permiteți ONG-ului să vă contacteze. În acest caz, datele sunt stocate pe platforma Redirecționează cu scopul de a oferi acces ONG-ului la ele.

Poți citi mai multe despre Drepturile tale cu privire la protectia datelor.
  • Ce reprezintă formularul de 2%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 2% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 2%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular