Fundatia Osana - proiect Casa Filip

Ambiția noastră : 'Acasă' pentru toți oamenii care luptă cu cancerul departe de casă!Casa Filip este un spatiu de cazare pentru persoane care vin la Cluj Napoca, din alte localitati pentru tratamentul cancerului. Oferim cazare si o masa calda, la preturi foarte mici, precum si suport si sprijin emotional in aceasta perioada dificila.“Casa Filip a fost și este mai mult decât un pat în care să ne odihnim, este aprinderea speranței de viață. Prin experiența prin care am trecut la Casa Filip, am reînviat. Casa Filip este o familie, un loc în care te simți prețuit și încurajat, un loc în care îi poți încuraja pe alții și, astfel, să te simți util. Un loc în care ne-am încărcat cu speranță și am dat speranță”, spune familia Rus, cazată de mai multe ori la Casa Filip.

Website:
www.casafilip.org

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular