Fundația Nicoleta

Fundația Nicoleta, promovează viața independentă și activă a generației 65plus prin implementarea unui proiect nou, #SprintLaVarstaATreia, care oferă servicii de asistență, socializare și îngrijire persoanelor vârstnice din județul Sibiu.
Aceste serviciu are la bază 4 obiective principale:
I. Implementarea proiectului Seniori Independenți, care cuprinde asistența și îngrijirea persoanelor aparținătoare generației 65plus.
II. Re-inserția pe piața muncii a persoanelor între 50 și 64 de ani prin reorientare profesională și recalificare ca și îngrijitori profesioniști.
III. Implementarea proiectului Seniori Activi, care cuprinde reintegrarea în comunitate a generației 65plus prin dezvoltarea și derularea activităților de socializare.
IV. Colaborarea cu voluntari, din generația tânără pentru desfășurarea de activitățile de socializare .
Comunitatea de seniori din Sibiu are nevoie de noi...Noi avem nevoie de voi...pentru a dezvolta acest concept, în care credem cu tărie.

Redirecționează în 3 pași simpli

1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Notă! Toate datele de pe această pagină sunt transmise folosind o conexiune sigură. Următoarele date sunt stocate temporar, până la completarea formularului: numele, prenumele, orasul, judetul, email/telefon. După completarea formularului, aceste date sunt șterse, excepție făcând cazul în care ați optat să permiteți ONG-ului să vă contacteze. În acest caz, datele sunt stocate pe platforma Redirecționează cu scopul de a oferi acces ONG-ului la ele.

Poți citi mai multe despre Drepturile tale cu privire la protectia datelor.
  • Ce reprezintă formularul de 2%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 2% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 2%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular