Fundatia Iosif

Fundația Iosif este o organizație neguvernamentală cu peste 25 de ani de experiență în servicii sociale.
Misiunea noastră este îmbunătățirea accesului la educație și formare pentru copiii și tineriii provenind din medii defavorizate.
Suntem o echipă de profesioniști care oferă servicii personalizate în scopul îmbunătățirii accesului la educație pentru copiii și tinerii provenind din medii defavorizate.
Fundația Iosif este un partener de tradiție al instituțiilor de învățământ, al administrației locale, mediului de afaceri și al societății civile.
Ce am făcut în ultimii... 25 de ani?
-Prevenirea abandonului și a ajungerii copiilor în stradă
-Reintegrare socială a copiilor străzii
-Identificarea, pregătirea, formarea și atestarea asistenților maternali profesioniști
-Adopție națională și internațională
-Orientare și integrare pe piața muncii pentru tineri
-Integrare socială persoane de etnie roma
-Cooperare transfrontalieră cu Republica Moldova
-Clarificarea juridică a situației copiilor aflați in dificultate
-Protecție socială pentru copiii rămași singuri acasă – cu părinții plecați la muncă în străinatate
-Integrarea copiilor aflați în dificultate, în sistemul de protecție a drepturilor copilului
-Prevenirea abandonului școlar
Pe scurt, am implementat cu succes peste 30 de proiecte, în care am asistat peste 2700 de beneficiari direcți și am atras în comunitate peste 1.000.000 euro.

Website:
www.fundatiaiosif.ro

Redirecționează în 3 pași simpli

1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Notă! Toate datele de pe această pagină sunt transmise folosind o conexiune sigură. Următoarele date sunt stocate temporar, până la completarea formularului: numele, prenumele, orasul, judetul, email/telefon. După completarea formularului, aceste date sunt șterse, excepție făcând cazul în care ați optat să permiteți ONG-ului să vă contacteze. În acest caz, datele sunt stocate pe platforma Redirecționează cu scopul de a oferi acces ONG-ului la ele.

Poți citi mai multe despre Drepturile tale cu privire la protectia datelor.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular