Fundatia Gradinita GE CE PIC (ENGLISHKINDER)

Activitatea grădiniței “Englishkinder” a început în 1983, ca o alternativă educațională, având ca scop învățarea limbii engleze cât și integrarea socială la nivel preșcolar. Grădinița este situată intr-o casa veche, românească, monument istoric,
După mai bine de 35 de ani, Englishkinder a devenit un reper pentru învățământul preșcolar și pentru activitățile educaționale extinse. Grădinița a fost acreditată de către Ministerul Educației, prin ordinul 3429/2010, devenind astfel un partener al sistemului național de învățământ.
Englishkinder contribuie la curriculumul școlar cu metode nonformale și conținut educațional complementar care să răspundă nevoilor critice dintr-o societate fundamentată pe informație, cunoaștere, incerctitudine, dinamică și globalizare. Astfel, ne definim misunea și obiectivele în așa fel încât să atingem probleme ce țin de: adaptabilitate, cunoaștere, tehnologie, schimbări climatice, calitate a vieții, conflicte, cooperare și transdisciplinaritate

Website:
englishkinder.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 25 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular