Fundatia Estuar

Fundația Estuar activează în domeniul sănătății mintale de 26 de ani și este singura organizație românească care oferă în mod constant, la nivel național, servicii de consiliere psihiatrică, psihologică, juridică, socială și de informare, medierea muncii gratuite, unui grup țintă numeros și în continuă creștere, printr-o rețea de centre sociale localizate în: București, sectorul 6, Giurgiu, Ploiești, Cluj.
Fundația Estuar este recunoscută drept de utilitate publică, deserveşte anual peste 2000 de beneficiari.
Organizația lucrează cu: adulți cu probleme temporare de adaptare și comunicare; reprezentanți ai autorităților locale și centrale și membri ai comunitățiilor; specialiști în sănătate mintală; adulți cu probleme temporare de adaptare și comunicare; familii și prieteni ai persoanelor cu probleme de sănătate mintală.
Misiunea Fundației Estuar este aceea de a oferi opțiuni sociale și alternative adulților cu probleme de sănătate mintală, pentru reintegrarea lor în comunitate.
www.estuar.org ; https://www.facebook.com/FundatiaEstuar

Website:
www.estuar.org

Redirecționează în 3 pași simpli

1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Notă! Toate datele de pe această pagină sunt transmise folosind o conexiune sigură. Următoarele date sunt stocate temporar, până la completarea formularului: numele, prenumele, orasul, judetul, email/telefon. După completarea formularului, aceste date sunt șterse, excepție făcând cazul în care ați optat să permiteți ONG-ului să vă contacteze. În acest caz, datele sunt stocate pe platforma Redirecționează cu scopul de a oferi acces ONG-ului la ele.

Poți citi mai multe despre Drepturile tale cu privire la protectia datelor.
  • Ce reprezintă formularul de 2%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 2% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 2%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular