Fundatia de Sprijin Comunitar

Fundatia de Sprijin Comunitar este o organizatie neguvernamentala, cu statut de utilitate publica, apolitica si nonprofit, fara caracter religios, inregistrata in iunie 1997. Prin programele noastre contribuim la imbunatatirea vietii semenilor nostri aflati in situatii de marginalizare si risc social.
Misiunea noastra este:
 sprijinirea grupurilor dezavantajate ale comunitatii, prin programe medicale, sociale si educationale;
 sprijinirea dezvoltarii comunitatilor locale;
 incurajarea parteneriatului dintre sectorul neguvernamental, administratia publica, la nivel local si regional si sectorul privat
Domeniu de activitate: social, medical, educational;
Beneficiari: batrani, bolnavi in faze terminale, persoane cu dizabilitati, familii sarace, comunitati rurale izolate, copii si tineri

Avand la ora actuala un numar de 130 de angajati, aproximativ 200 de voluntari, 8 centre educationale pentru copii si un centru de zi pentru varstnici, 11 echipe de ingrijire la domiciliu, F.S.C. se bucura de recunoastere nationala si international avand parteneri institutionali din Marea Britanie, Norvegia, Elvetia, Germania, Italia. Proiectele FSC au strans 25 de premii nationale sau international si recunoastere in cadrul principalelor Gale si evenimente nationale ce promoveaza responsabilitatea sociala si excelenta in domeniul O.N.G.

Website:
www.fsc.ro

Redirecționează în 3 pași simpli

1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Notă! Toate datele de pe această pagină sunt transmise folosind o conexiune sigură. Următoarele date sunt stocate temporar, până la completarea formularului: numele, prenumele, orasul, judetul, email/telefon. După completarea formularului, aceste date sunt șterse, excepție făcând cazul în care ați optat să permiteți ONG-ului să vă contacteze. În acest caz, datele sunt stocate pe platforma Redirecționează cu scopul de a oferi acces ONG-ului la ele.

Poți citi mai multe despre Drepturile tale cu privire la protectia datelor.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular