Fundatia CPE - Centrul Parteneriat pentru Egalitate

CPE promoveaza din 2002 egalitatea de sanse pentru femei si barbati in Romania, implementand proiecte si programe in domenii precum: egalitatea de sanse,drepturile femeilor, educatie, piata muncii, prevenirea traficului, combaterea violentei impotriva femeii, sanatate si economie sociala. Din 2015 am pus bazele unei structuri de economie sociala, MamaPan - Brutaria cu maia, unde angajatele sunt mame care isi cresc singure copiii, mame cu mai multi copii minori in intretinere si femei cu diferite vulnerabilitati, care produc paine si produse de patiserie artizanala cu maia naturala, fara conservanti, doar din ingrediente naturale.

Ce se va intampla cu banii tai daca alegi sa directionezi 2% din impozit catre Brutaria MamaPan?

- Mamele angajate vor continua sa aiba un salariu decent, care sa le permita sa le ofere copiilor lor o viata mai buna;
- Vom putea continua sa donam paine si produse de patiserie catre familii defavorizate, catre centre si asociatii care au in grija grupuri vulnerabile;
- Copiii si parintii din comunitate vor avea in continuare la dispozitie paine si produse de patiserie gustoase, preparate cu ingrediente 100% naturale, dupa retete traditionale si fara adaosuri care sa le puna in pericol sanatatea;
- Vom putea crea noi locuri de munca pentru femei aflate in dificultate.

Website:
www.cpe.ro / www.mamapan.ro

Redirecționează în 3 pași simpli

1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Notă! Toate datele de pe această pagină sunt transmise folosind o conexiune sigură. Următoarele date sunt stocate temporar, până la completarea formularului: numele, prenumele, orasul, judetul, email/telefon. După completarea formularului, aceste date sunt șterse, excepție făcând cazul în care ați optat să permiteți ONG-ului să vă contacteze. În acest caz, datele sunt stocate pe platforma Redirecționează cu scopul de a oferi acces ONG-ului la ele.

Poți citi mai multe despre Drepturile tale cu privire la protectia datelor.
  • Ce reprezintă formularul de 2%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 2% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 2%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular