Fundatia COTE

De aproape 30 ani construim o punte către un viitor mai bun pentru copiii și tinerii în dificultate.Fundația COTE este un ONG înființat în 1996 pentru a continua acțiunile de îmbunătățire a calității vieții copiilor orfani din județul Iași, inițiate în 1990 de Anita Roddick și Body Shop Internațional.În perioada 1996-2009 am dezvoltat programe destinate exclusiv integrării sociale și profesionale a tinerilor proveniți din sistemul de protecție a copilului din județul Iași (cazare, masă, asistență psiho-socială, sprijin financiar și material, integrare pe piața muncii, burse pentru studii ș.a)Începând din 2009–în prezent contribuim la incluziunea socială a copiilor și tinerilor din familii dezavantajate din mediul rural și urban din județul Iași: acces la educație, programe afterschool și cluburi educaționale, programe de dezvoltare abilități de viață, sprijin material și financiar).Investim împreună în educația și șansa la un viitor mai bun pentru copii și tineri în dificultate!

Website:
fundatiacote.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular