Fundația Comunitară Timișoara

ROFundația Comunitară Timișoara (FCTM) face parte din mișcarea Fundațiilor Comunitare din România și a fost înființată în anul 2016. Misiunea noastră este să construim încredere în comunitate, să sprijinim inițiativele locale și să realizăm conexiuni, contribuind astfel la dezvoltarea armonioasă a unor comunități prospere.FCTM își propune să:- Conecteze resursele cu nevoile din comunitate. FCTM mobilizează resurse de la companii și indivizi pe care le direcționează în comunitate sub formă de fonduri pentru proiecte sau burse prin care o comunitate poate să se dezvolte sau să rezolve o problemă;- Conecteze oameni cu aceleași interese și pasiuni stimulând astfel inițiative noi și parteneriate în comunități diverse;- Mobilizeze și să aducă laolaltă locuitorii în jurul unor subiecte importante pentru ei prin organizarea de evenimente și implementarea de programe tematice precum: Științescu, Cercul de Donatori, Timotion-Timișoara se mișcă, Talk the Walk;- Ofere donatorilor consiliere filantropică propunându-le proiectele/inițiativele care se potrivesc cel mai bine cu misiunea și crezul lor.Mai multe informații despre noi pe:Site: www.fundatiacomunitaratimisoara.roFacebook: https://www.facebook.com/FundatiaComunitaraTimisoara/

Website:
www.fundatiacomunitaratimisoara.ro

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular