Fundatia Bucuria Darului

“Nu toată lumea are suflet pentru copii”, ne spune Mariana.Pentru Flavius, Andrada, Darius, Sara și Alexandra, Mariana a devenit mamă full time de doi ani. O bunică tânără care s-a pus pe locul doi de dragul nepoților. A renunțat la un loc de muncă sigur, care îi asigura traiul, ca cei mici să nu simtă lipsa căldurii unei mame. Să crească supravegheați, hrăniți, îngrijiți și să nu se lase de școală. Acum trebuie să se descurce doar cu alocația și ajutorul social.Fără ajutorul nostru i-ar fi foarte greu.Mariana este una dintre cele 1400 de persoane din jurul Brasovului, pe care le ajutăm lunar cu un pachet cu alimente iar sezonier cu ce e nevoie (lemne, sobe, încălțăminte, îmbrăcăminte).Nu e vina ta și nici a mea.Dar noi, cei fără vină, îi putem ajuta pe cei fără șansă.Completează formularul 230 pentru redirecționarea a 3.5% din impozitul pe venit și trimite-l!Semnătura ta face diferența!Haideți alături de noi pentru ca Împreună să Înmulțim Bucuria!Dorința de a-i ajuta pe oamenii cei mai încercați de viață, s-a concretizat în noiembrie 2013. Încet, pas cu pas am descoperit nu doar nevoile ci și greutățile cu care se luptă. Așa am pornit la drum și continuăm să ajutăm pe mai multe planuri pe care le puteți descoperi pe www.bucuriadarului.ro!Redirecționează 3.5% și fii parte din Bucuria Darului!

Website:
bucuriadarului.ro

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Din anul 2022 formularele 230 pot fi depuse online. Dacă vrei să printezi formularul și să îl semnezi, atunci apasă mai jos butonul Descarcă formular și urmează instrucțiunile. Dacă vrei să semnezi și să depui formularul online atunci apasă mai jos Semnează formular și urmează instrucțiunile.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular