Fundatia Bucuria Darului

Hrana nu e un moft ci puterea lor de a-și duce crucea în fiecare zi. Combustibilul fără de care nu ar putea să trăiască, nici să își ducă zilele. Hrana este puterea unei familii să își țină copiii la școală, bucuria celor mici de a fi în rândul lumii fără foame.


Georgiana este copilul dintr-o astfel de familie.
Ea ne-a arătat că se poate! A intrat la Liceu Pedagogic cu 9,33, nota cea mai mare din sat. Nu a auzit întotdeauna încurajări, s-a confruntat cu stigmatizări. Are 4 frați și un singur părinte care lucrează. A dus multe în 8 ani de școală și este pregătită să mai ducă!

Visul ei este să devină învățătoare! Să stea printre copii, să le deschisă inima și mintea.

Pentru ea și pentru toți cei care ne trec pragul în căutare de sprijin, ajutăm!

Nu e vina ta că sunt oameni care n-au ce mânca sau copii care nu știu dacă pot avea o bucată de pâine pe masă și astăzi.

Nu e vina ta și nici a mea.

Dar noi, cei fără vină, îi putem ajuta pe cei fără șansă.

Completează formularul 230 pentru redirecționarea a 3.5% din impozitul pe venit și trimite-l!

Semnătura ta face diferența!
La fiecare 30 de semnături, un om va avea ce mânca un an de zile.

Haideți alături de noi pentru ca Împreună să Înmulțim Bucuria!

Dorința de a-i ajuta pe oamenii cei mai încercați de viață, s-a concretizat în noiembrie 2013, când a prins viață proiectul Cantina “Mulțumesc!” Încet, pas cu pas am descoperit nu doar nevoile ci și greutățile cu care se luptă. Așa am pornit la drum și continuăm să ajutăm pe mai multe planuri pe care le puteți descoperi pe www.bucuriadarului.ro!

Redirecționează 3.5% și fii parte din Bucuria Darului!

Website:
bucuriadarului.ro

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Din anul 2022 formularele 230 pot fi depuse online. Dacă vrei să printezi formularul și să îl semnezi, atunci apasă mai jos butonul Descarcă formular și urmează instrucțiunile. Dacă vrei să semnezi și să depui formularul online atunci apasă mai jos Semnează formular și urmează instrucțiunile.
Notă! Toate datele de pe această pagină sunt transmise folosind o conexiune sigură. Următoarele date sunt stocate temporar, până la completarea formularului: numele, prenumele, orasul, judetul, email/telefon. După completarea formularului, aceste date sunt șterse, excepție făcând cazul în care ați optat să permiteți ONG-ului să vă contacteze. În acest caz, datele sunt stocate pe platforma Redirecționează cu scopul de a oferi acces ONG-ului la ele.
Poți citi mai multe despre Drepturile tale cu privire la protectia datelor.

Prin completarea acestui formular, redirecționezi 3.5% din impozitul pe venit către organizația pe care ai ales-o.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular